Spel uitproberen?

Kom een keertje naar Utrecht!

Zelfs na het lezen van reviews kan het moeilijk zijn om te beslissen of een spel wel of niet bij je past. Kom daarom vrijblijvend spellen uitproberen in spellenwinkel Het Lab Utrecht. Het lab is centraal gelegen in het centrum aan de oude gracht, vijf minuten lopen van het centraal station. De winkel bestaat uit twee verdiepingen en heeft genoeg speeltafels om spellen uitvoerig te proberen, ook als je met een grote groep komt. Heb je er bijvoorbeeld eens aan gedacht om tussen het winkelen met vrienden of het gezin een spel te spelen? Gewoon omdat het kan!

De eigenaar, Mark, heeft van een groot aantal spellen een demo versie. Ook heeft hij alle spellen een keer gespeeld en kan hij je op weg helpen bij de juiste keuze. Inclusief uitleg van de regels uiteraard. Je mag zoveel spellen als je wil, zo lang spelen als je wil. En het lab is zeven dagen per week open, dus voel je vooral welkom.

Maandelijkse boardgame meetup

Grofweg iedere derde zaterdag van de maand organiseert Het Lab Utrecht een boardgame meetup. Hier kunnen ervaren, minder ervaren en beginnende liefhebbers van bordspellen elkaar ontmoeten en spellen uitproberen. Iedereen is welkom en er komen mensen van alle leeftijden af op dit maandelijkse evenement. Er is drank beschikbaar voor slechts één euro en er kan eten worden besteld bij het Griekse restaurant naast het lab, wat gewoon in de spellenwinkel gegeten mag worden. Het is daarnaast ook toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. De entreekosten zijn drie euro per persoon, maar daar krijg je een gezellige middag en avond voor terug. Er zijn talloze spellen beschikbaar, maar je mag ook spellen meebrengen. Misschien heb je zelf een spel ontwikkeld? Meedoen met de volgende meetup? Neem een kijkje op de kalender van Het Lab Utrecht!

board game middag lab