Wie zegt dat een spelletjesavond niet spannend kan zijn? Erotische spellen kunnen je seksleven een nieuwe prikkel geven. Spelenderwijs ontdekken jij en je partner elkaar en anders dan veel andere spellen; er zijn eigenlijk nooit verliezers;)

Als je helemaal nieuw bent met erotische spelletjes zou je een keer kunnen beginnen met strip poker. Het maakt van het uitkleden iets spannends, in plaats van dat het een moment is waarin de spanning juist even moet plaatsmaken voor het praktische. Ook eindigt er uiteindelijk 1 iemand met alle kleding en de ander naakt, wat kwetsbaar toch fijn kan aanvoelen. Andere laagdrempelige spellen zijn naakt Twister of het downloaden van de truth or dare app op je telefoon. Voor mensen die dit station zijn gepasseerd zijn er nog veel meer seks spellen die zich focussen op andere onderdelen van intimiteit:

Erotische spellen voor gevorderden (en voor wie durft)

Elkaar op een andere manier leren kennen:

Open Up in Love! Of Openhartig in Love, zoals de halve Nederlandse vertaling luidt. Dit spel is voor mensen die elkaar beter willen leren kennen. Dit kan zijn als je net een relatie hebt of als je merkt dat je hulp nodig hebt. Nog niet heel spannend, maar ieder stel zou dit een keer gespeeld moeten hebben. Alternatieven voor Open Up in Love zijn Slaapkamergeheimen of Tease and Please.

Rollenspellen:

Stiekem lijken de erotische rollenspellen een beetje op Dungeons & Dragons, dus ja mensen, wellicht schuilt er naast een tijger in bed ook wel een nerd in je! Maar als we dat even vergeten is LoveCubes een mooi spel om je fantasie mee op de loop te laten zonder dat je je direct hoeft te verkleden. In karakter blijven is de kunst, en een voorwaarde om van rollenspellen te kunnen genieten.

erotische spellen of speeltjes?

Als we heel eerlijk moeten zijn blijven spellen altijd vrij onschuldig. En omdat we onze lezers niet willen teleurstellen; koop een blinddoek, massage olie, handboeien en bedenk zelf de regels. Zorg om het leuk te houden dat niet altijd één iemand het voortouw neemt. Veel plezier!