Hallo Jumbo, wat is hier precies aan de hand? Wij liepen vanmiddag door een van jullie winkels (Franciscusdreef in Utrecht) en zagen dat je kon sparen voor dikke kortingen op populaire spellen! Dus wij snel op de website gezocht naar de spaar actie zodat we er een artikel over konden maken; helemaal geen informatie beschikbaar! Wat blijkt, deze spaaractie is momenteel bij enkele Jumbo’s beschikbaar. Jumbo Overkapel, Jumbo IBB Laan en dus Jumbo Franciscusdreef. Allemaal in Utrecht. Tenminste, op dit moment! Want met een beetje research komen we erachter dat er van tijd tot tijd bij veel filialen een dergelijke spaaractie wordt georganiseerd. Dus voor alle spelliefhebbers; houd de Facebook van de Jumbo bij jou in de buurt in de gaten.

En de missende informatie op de Jumbo site? ‘Dan schrijven we het toch lekker zelf!’ Dus bij deze ons gratis promotietekstje voor de spaaractie van Jumbo op korting van bordspellen:

Spaar nu voor grote kortingen op populaire bordspel titels!

Een geweldige actie voor de aankomende feestdagen. Je kunt sparen tot 12 december en al bij een besteding van €5 krijg je een zegel. Voor een volle spaarkaart heb je slechts 10 zegels nodig! Dus als je twee weken lang de grote boodschappen bij de Jumbo doet heb je zo één of twee spellen binnen. Let op, het gaat hier wel om korting.

Hoe groot is de korting?

Dat durven we niet met zekerheid te zeggen, maar uit een soortgelijke actie van een eerder filiaal ging het om percentages van 50% op titels als Stratego en Hints. De prijzen die vermeld staan op de foto bij dit artikel zijn dus van een oude spaaractie. Ook wordt er gewaarschuwd op de website van Jumbo voor nep-acties, dus let erop dat je enkel zegeltjes bij een filiaal inwisselt en niet online!

ps; zoek je nog tips voor interessante sinterklaas spel cadeau’s?

Over de auteur

Hoi! Ik ben Nick, oprichter van spelletjes-avond.nl en fanatiek kaartspellenspeler. Ik geloof dat spelletjes spelen een geweldige manier is om (nieuwe) mensen snel te leren kennen en probeer dit met deze blog te stimuleren. Ik woon in Utrecht en ben daar al sinds mijn tiende kind aan huis bij de vele spellenwinkels, maar speel zelf het liefste met vrienden in een café of gewoon thuis. Mijn favoriete spel is al jaren Magic the Gathering.